Digital Performance Marketeer

Scoor jij binnenkort de beste resultaten voor de mooiste A-merken als BaByliss, Meatless Farm en Euro BOB? En heb jij niet alleen een neusje voor de goal, maar ook voor SEA, Google Tag Manager en de nieuwste advertentienetwerken? Ga dan maar vast warm lopen, want wij willen jou in de basis van ons performance team! Jij wordt een spil in het spel van ons snelgroeiende bureau en bent verantwoordelijk voor zowel strategie als optimalisaties. Daarvoor heb jij kennis van alle gerenommeerde online advertentiesystemen, maar ga je ook graag met innovatieve technieken aan de slag zoals ons Smart Location Targeting platform! Met oog op de bal zet jij moeiteloos een nieuwe campagne aan op, onder andere, Google, Meta Suite en LinkedIn. Wij zijn Pinchhitters; hét media-activatiebureau dat scoringsdrift brengt in jouw mediamix. Zowel offline als online, van conceptontwikkeling tot campagne-uitrol.

DIT WORDT JOUW SPEELVELD

 • Je geeft strategische adviezen bij de totstandkoming van nieuwe campagnes.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het aanzetten van alle digitale campagnes.
 • Je analyseert lopende campagnes én laat deze beter scoren met data-gebaseerde optimalisaties.
 • Je werkt nauw samen met onze campagnemanagers en growth marketeer.
 • Je schrijft mee aan tussen- en eindrapportages vanuit jouw digital performance visie hierin.

DIT BEN JIJ

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in online marketing.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Engels is een pré.
 • Je bent een teamspeler met scoringsdrift en neemt je medespelers bij de hand.
 • Je kunt het echter ook alleen af als het moet en bent niet bang om beslissingen te maken.
 • Je kunt omgaan met druk en schakelt snel als de situatie daarom vraagt. Ook in blessuretijd.

DIT BIEDEN WIJ

 • Zuivere speeltijd van 32-40 uur per week.
 • Een prima salaris, inclusief prestatie gedreven bonussen.
 • Een gratis sportabonnement + 500 euro sponsoring van een amateursport-team naar keuze!
 • Elke dag een heerlijke lunch en een volle koelkast voor spontane borrels.
 • Genoeg momenten om samen onze successen te vieren!

PINCHHITTERS:

Natuurlijk staan we graag zowel creatief als strategisch aan de basis van grote A-merkcampagnes… Echter; een Pinchhitter wordt in eerste instantie niet voor de basis gehaald, maar om fouten te herstellen, doelstellingen te halen en ‘iets’ te forceren.

Achteroverleunen zit niet in ons. Als je 1 x hebt gescoord voor een (nieuwe) klant willen we meer. Meer speelminuten, meer vrijheid, meer verantwoordelijkheid.

We kunnen ieder moment instappen. Of we nu aan de basis staan met een creatieve campagne, of mogen aanhaken op een bestaande. Mits we onze eigen KPI’s mee mogen bepalen om afbreukrisico te voorkomen stappen wij in. Ook buiten kantooruren om.

Van Dessers tot Dost. Leeftijd speelt geen rol bij Pinchhitters. Als ‘je er maar staat als het nodig is en doet waarvoor je gebracht wordt; scoren.

En dat vinden we prima. Helemaal voor een binnenkomer. Want hoe eerder wij scoren, des te sneller je ons op de juiste waarde schat. Want met Pinchhitters krijg je meer resultaat in minder speeltijd.

Een pinchhitters brengt iets teweeg. Is onvoorspelbaar, vernieuwend, forcerend. Brengt de handen op elkaar, het publiek op de banken.

Wij staan er niet voor ons eigen moyenne in het veld, maar voor het clubbelang. Daarom brengen wij ook anderen in scoringspositie.

Aan iedere goal gaat een assist vooraf. We staan er dan ook nooit alleen voor. Dus of wij nou scoren of de aanzet geven, wij staan in het veld om teams beter te laten presteren.

Zonder arrogant te worden brengt een pinchhitter wel een bepaalde mate van bravoure met zich mee. Onbevangen en bevlogen.

Om te excelleren moet je een beetje een vakidioot zijn. Hard werken, meters maken, vies worden. Geen woorden, maar daden. Strijd, passie en trots. Eendracht maakt macht. Het zit allemaal in ons spel.

Nuff said. Dat is ons bestaansrecht!

Solliciteer nu!

Of we nu aan de basis staan met een creatieve campagne, of mogen aanhaken op een bestaande. Mits we onze eigen KPI’s mee mogen bepalen stappen wij in. En komen we graag met jou in contact. Ook buiten kantooruren om. Want Pinchhitters zijn altijd inzetbaar. 

Contact