MEER KLANDIZIE, MEER RESERVERINGEN en MEER OMZET? SCOOR MET ONZE HYPERLOKALE DIGITALE HORECA-CAMPAGNES!

1. WE VINDEN JOUW DOELGROEp

Zoek jij de foodies in jouw stad die nu nog elders dineren? Of wil je meer toeristen naar jouw horeca leiden? Pinchhitters regelt het voor je met een unieke manier van adverteren.  Hiervoor gebruiken we Smart Location Targeting. Een lange naam s wie wel en niet in een bepaalde winkel, supermarkt of horecagelegenheid is geweest op exacte datums en tijdstippen. Een foodie komt bijvoorbeeld veelal in de betere horeca en food-speciaalzaken, terwijl toeristen verblijven in de hotels in jouw stad of recreatieparken in de buurt. We kunnen zelfs alle telefoons bij jouw buren of concurrent tegenover traceren. 

2. WE ADVERTEREN VOOR JE.

Vervolgens kunnen én mogen we volgens alle GDPR-wetgeving adverteren op deze telefoons. Dat doen we onder andere in mobiele apps als WeerOnline, Tripadvisor en De Telegraaf.  Die advertenties kunnen we zowel real-time als iemand op een bepaalde locatie is tonen, maar ook op ieder gewenst moment en op basis van historische gegevens. 

3. JIJ ZIET DE RESERVERINGEN STIJGEN!

 Naast deze in-app advertising zetten we een SEA-campagne (zoekmachine) voor je aan, want nu je vaker in beeld komt bij je doelgroep zullen ze je ook meer (willen) weten te vinden. Gemiddeld zorgen onze in-app campagnes voor een stijging van 32% in het aantal zoekopdrachten naar jouw horecazaak en 28% meer online reserveringen!  

Wat ook uniek is aan onze aanpak is dat precies zien wie na het zien van onze advertenties daadwerkelijk naar horecazaak. Footfall noemen we dat. Zo worden de resultaten van jouw online marketingbudget ook offline zichtbaar gemaaakt! 

WETEN HOE WIJ HET AANTAL RESERVERINGEN VOOR EEN EETCAFE IN WAALWIJK ZELFS VERDUBBELDEN?

Laat nu je gegevens achter en ontvang dit succesverhaal in jouw inbox én ontvang direct gratis een Pinchhitters Locatie Scan van jouw horecazaak, die precies inzicht geeft in welke doelgroep er op dit moment al bij jou over de vloer komen! 

Contact