ACTIVEER ONLINE JOUW OFFLINE DOELGROEP

Zoek jij mensen die nu nog aan het shoppen zijn bij je concurrent? Is er een doelgroepsegment dat (te) moeilijk te vinden is met je gebruikelijke media- en marketinginspanningen? Wij kunnen deze specifieke groepen traceren, informeren, activeren en converteren! Laat Pinchhitters dus de meest effectieve scherpschutter zijn in jouw mediamix!

Pinchhitters is partner van ’s werelds meest geavanceerde Smart Location Targeting platform. Hiermee kun jij online adverteren op basis van het offline gedrag van jouw doelgroep. 

1. Traceren

Het systeem traceert de locatiesignalen van miljoenen mobiele telefoons. Door GPS-, GSM-, WiFi- en App-signalen te combineren weten we altijd de éxacte locatie van jouw doelgroep. Zowel real-time als tot enkele weken geleden. Die locatiebewegingen leveren continue relevante data, waaruit koopgedrag, interesses en lifestyle kenmerken te herleiden zijn.

2. ANALYSEREN

Zo zien we precies wie wel en niet in een bepaalde winkel, supermarkt, bar of sportschool is geweest op bepaalde datums en tijdstippen. Door verschillende locaties te combineren komen we zo precies tot jouw doelgroep. Uniek is dat we tot een paar meter nauwkeurig meten, waardoor zelfs instore traffic inzichtelijk wordt. Al deze data wordt, GDPR-proof, omgezet naar een anonieme advertentie-ID. 

3. ADVERTEREN

Vanaf dat moment brengen we creatieve campagnes op de telefoon van jouw doelgroep. Van in-app advertising tot social media. Iedere individu ziet de ads in apps die zij het meest gebruiken. Hierbij filteren we ook nog op geslacht en leeftijd. Zo leiden we jouw doelgroep naar de (digitale) winkelvloer of activeren we ze naar jouw website. Adverteren kan op ieder gewenst moment. Real-time als iemand op een bepaalde locatie is, maar ook op ieder gewenst moment en op basis van historische gegevens.

4. ACTIVEREN

Via de locatiebewegingen van de ID’s zien we precies wie op jouw campagne heeft geacteerd. Zowel online als offline. We weten namelijk zelfs wie na het zien van onze advertenties daadwerkelijk naar jouw winkel of locatie geweest. Footfall noemen we dat. En met deze precisie maakt dat maakt ons uniek!

Neem nu contact voor meer scoringsdrift in je mediamix!

Contact