ACTIVEER IEDERE DOELGROEP VANUIT OFFLINE LOCATIEBEWEGINGEN MET SMART LOCATION TARGETING

Zoek jij mensen die nu nog aan het shoppen zijn bij je concurrent? Is er een doelgroepsegment dat (te) moeilijk te vinden is met je gebruikelijke media- en marketinginspanningen? Wij kunnen deze specifieke groepen traceren, informeren, activeren en converteren! Laat Pinchhitters dus de meest effectieve scherpschutter zijn in jouw mediamix!

Ons gepatenteerde smart location targeting platform staat in en aan de basis van vele succesvolle campagnes. Hiermee vangen we, en natuurlijk aantoonbaar GDPR-proof, doorlopend de verschillende locatiesignalen van miljoenen mobiele telefoons op. 

1. Traceren

Wij traceren de locatiesignalen van miljoenen mobiele telefoons. Door GPS-, GSM-, WiFi- en App-signalen te combineren weten we altijd de éxacte locatie van jouw doelgroep. Zowel real-time als tot enkele weken geleden. Die locatiebewegingen leveren continue relevante data, waaruit koopgedrag, interesses en lifestyle kenmerken te herleiden zijn.

2. ANALYSEREN

We zien precies wie wel en niet in een bepaalde winkel, supermarkt, bar of sportschool is geweest op bepaalde datums en tijdstippen. Door verschillende locaties te combineren komen we zo precies tot jouw doelgroep. Uniek is dat we tot een paar meter nauwkeurig meten, waardoor zelfs instore traffic inzichtelijk wordt. Al deze data wordt, GDPR-proof, omgezet naar een anonieme advertentie-ID. 

3. ADVERTEREN

Vanaf dat moment brengen we in-app advertising campagnes op de telefoon van jouw doelgroep. Iedere individu ziet de ads in apps die zij het meest gebruiken. Hierbij filteren we ook nog op geslacht en leeftijd. Zo leiden we jouw doelgroep naar de (digitale) winkelvloer of activeren we ze naar jouw website. Adverteren kan op ieder gewenst moment. Real-time als iemand op een bepaalde locatie is, maar ook op ieder gewenst moment en op basis van historische gegevens.

4. ACTIVEREN

 We blijven de locatiebewegingen van de ID’s volgen en zien precies wie op jouw campagne heeft geacteerd. Zowel online als offline. We weten namelijk zelfs wie na het zien van onze advertenties daadwerkelijk naar jouw winkel of locatie geweest. Footfall noemen we dat. En met deze precisie maakt dat maakt ons uniek!

Contact