Pinchhitters zijn spelers die kansen zien en nieuwe mogelijkheden creëren. Voor zichzelf en het team. Zelfs als de wedstrijd op slot lijkt te zitten. Ze leren vanaf de zijkant én in het veld hoe de wedstrijd in elkaar zit en forceren iets.

We beheersen daarom, bij voorkeur, de gehele sales- en mediafunnel. Van conceptontwikkeling en contentcreatie, tot media-inkoop en data-optimalisatie. Zo sturen we vanaf het eerste fluitsignaal aan op een doeltreffend resultaat.

TEST, LEARN & SCALE

Jouw merk is uniek toch? Onze aanpak daarom ook! En dus krijg je, bij voorkeur, geen in beton gegoten offertes van ons. Klinkt spannend, valt mee. Wij geloven gewoon niet in vaste budgetten voor vaste mediakanalen, want niets is zo grillig als jouw doelgroep. Zeker als we voor langere tijd gaan adverteren.

Liever monitoren we continue waar het meeste resultaat valt te behalen. Op individueel doelgroepniveau en buyer persona’s. Campagnes trappen we daarom af met een Test, Learn & Scale fase. Hierin zetten we een breed aantal ads uit op verschillende mediakanalen en in verschillende doelgroeplijnen. Tot we weten hoe we het best voor jou kunnen scoren.

Pinchhitters zoeken altijd nieuwe kansen om te scoren. Van een intikkertje tot een afstandsschot. Dus zien wij een gat om te scoren of laat een (mede)speler iets liggen? Dan laten we die kans niet onbenut. Want voor ons is iedere kans een goal.

Daar hangen we dan ook graag uitdagende doelstellingen aan. Omdat wij sowieso al met iedereen in het veld samenwerken, maken we anderen graag beter. Sterker nog; wij brengen graag ook anderen in scoringspositie en laten teams beter presteren.

En hebben we gescoord? Dan spelen we door! Voor nog meer speelminuten, meer creatieve vrijheid, meer verantwoordelijkheid. Net zo lang tot onze scoringsdrift aan de basis staat van jouw mediasucces.

Wij gebruiken eigen datasystemen om website- en winkelbezoekers in kaart te brengen. Via smart location targeting vergaren we bijvoorbeeld unieke demografische en geografische insights. 

Als Pinchhitters zoeken we namelijk altijd naar een vrije speler in het veld en willen we dat iedere bal aankomt. Ons smart location targeting platform staat daarom aan de basis van diverse media-activatie campagnes.

Hiermee vangen we de locatiesignalen van miljoenen mobiele telefoons op en weten we, bijvoorbeeld, precies waar en hoe vaak iemand shopt, studeert en reist. Vanuit die locatiebewegingen maken we advertentiedoelgroepen voor online gebruik. Met zelfs footfall als uniek resultaat. 

Contact