David Lloyd

Creëert

De langdurige lockdowns zijn voor veel ondernemers zwaar geweest in de afgelopen jaren. Het zorgde echter ook voor innovativiteit en creativiteit in campagnes. Aan Pinchhitters werd de vraag gesteld om een online campagne te ontwikkelen om de heropening van de verschillende David Lloyd vestigingen in Nederland en België te ondersteunen, inclusief de creatie van alle campagnematerialen.


Leert

We hebben ons met locatie targeting gericht op plaatsen met veel buitensporters, zoals parken, pleinen, stranden en sportverenigingen die open mochten blijven. Ook hebben we ons gericht op ouders van kinderen en mensen met een bovengemiddeld uitgave patroon door ons te richten op bepaalde steden, wijken, buurten en straten in de nabijheid van een vestiging.


Presteert

Niet alleen hebben we voor awareness in het hart van de doelgroep en nieuwe bezoekers op de landingspage gezorgd, maar ook is er een duidelijke stijging in conversie waarneembaar geweest in deze campagne in de vorm van proefabonnementen. Verder is er interessante data gegenereerd over de doelgroep, waarvan we in de huidige campagnes profiteren. Te denken valt hierbij aan campagneperformance op het gebied van impressies en kliks in segmenten als geslacht, leeftijdscategorie, lifestyle en interesses. Ook weten we wat er per vestiging nodig is aan online media inzet om bezoekers op de landingspage te verwelkomen en om sales te stimuleren.

Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p