Kendix & De Ploeg

Creëert

Voor Kendix & De Ploeg, twee merken in het hogere segment gordijnen, werden we gevraagd om scoringsdrift te brengen in zowel een B2B als B2C campagne. We begonnen met een blanco canvas en konden van strategie tot aan de ontwikkeling van ads en landingspages vrijuit schakelen met deze betrokken klant. Het was voor beide merken belangrijk om structureel te werken aan awareness in de doelgroep en om op het juiste moment top-of-mind te zijn. Bij zowel consumenten als bij dealers van de merken in Nederland. We hebben de campagne daarom zo opgezet, dat we door middel van Test, Learn & Scale op zoek konden naar het hart van de doelgroep om hen op de meest relevante momenten te activeren.


Leert

We hebben verschillende online kanalen ingezet en deze getoetst aan gezamenlijke KPI’s. Van de mogelijkheid om de doelgroep te bereiken en de bereidheid om op advertenties te klikken tot aan het meten van de kwaliteit van verkeer op de landingspages en de bereidheid om een afspraak te maken met een van de dealers van de merken in Nederland.


Presteert

Het was een uitdaging om de juiste doelgroep te vinden en om de gewenste performance te behalen. Door goede interpretatie van alle beschikbare data en optimalisatie is de ideale mediamix gevonden en is het budget aantoonbaar op de juiste manier besteed. Door telefoons op te vangen bij meubelboulevards, interieurwinkels en bij notaris- en makelaarskantoren hebben we door middel van locatie targeting mensen kunnen bereiken die met een verbouwing, verhuizing of met aanpassingen aan het interieur bezig waren. Na het klikken op een advertentie konden we deze mensen verder informeren via de social mediakanalen. Met een hoog aantal kwalitatieve bezoekers op de landingspages en verschillende vervolgacties is deze campagne zeer succesvol geweest!

Klant:
Kendix
Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p
a

GRACEY STUDIO


Warning: Trying to access array offset on false in /home/customer/www/pinchhitters.com/public_html/wp-content/plugins/gracey-core/inc/shortcodes/image-gallery/class-graceycore-image-gallery-shortcode.php on line 181