Meatless Farm

Creëert

Onze media-activatie campagne voor Meatless Farm was onderdeel van een grotere activatiecampagne vanuit het merk en verschillende offline partners. Zo blijkt weer eens dat Pinchhitters graag samenwerken en in een team functioneren. De opdracht was om het ‘Win een weekend @ a Meatless Farm’ en een online cashback actie te promoten in een cross digitale mediamix. Hiervoor hebben we in opdracht van de klant een totaal van 158 assets en banners gemaakt, variërend van Google Display Ads tot rich media in-app ads.

 


Leert

Test, learn & Scale is de manier waarop we graag werken. Hiervoor hebben we dan ook continue geschakeld met de klant in wekelijkse calls. In deze campage is naast locatie targeting ook Google Ads en YouTube is ingezet, terwijl de klant zelf de social kanalen beheerden. Wij hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om data te genereren voor toekomstige campagnes. Te denken valt aan de kracht van de verschillende advertenties en slogans in het Nederlands en Engels en aan het effect ervan op de winkelvloer in geselecteerde vestigingen van Jumbo in Nederland.


Presteert

Door continue optimalisatie op de verschillende advertentiesets en mediakanalen zijn we in staat gebleken een CTR van ruim boven 5% te behalen. Dat heeft geresulteerd in tientallen duizenden bezoekers op de landingspages, die er aanzienlijk langer dan gemiddeld bleven en ook andere pagina’s bekeken. Er is in deze campagne een totaal beeld ontstaan van de manier om enerzijds advertenties te produceren in de beste formaten en taal en anderzijds hoe acties het beste door online media gedragen kunnen worden. Verder hebben we een beeld gekregen van shoppers van de verschillende Jumbo vestigingen in performance op aantallen impressies, kliks en bezoekersaantallen.

 

Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p