Natuurmonumenten

Creëert

Natuurmonumenten roept alle Nederlanders op om samen nieuwe natuur te creëren, op te eisen, te verzorgen en te beschermen, zowel binnen als buiten de gebieden van Natuurmonumenten. Als Pinchhitters willen wij scoren voor onze klanten. Het hebben van een goede gezondheid is daarbij essentieel, en wat is nu fijner dan wandelen, hardlopen of fietsen in de vrije natuur! Voor Pinchhitters de mooie uitdaging om de unieke doelgroep te motiveren om op avontuur te gaan en de prachtige natuur van Nederland te ontdekken. Dit door de doelgroep te inspireren en enthousiasmeren voor de diverse wandelrouteboekjes van Natuurmonumenten.

 

Leert

Met ons gepatenteerde Smart Location Targeting hebben wij de diverse doelgroepen van Natuurmonumenten weten te bereiken en activeren richting de website. Door het traceren van de offline bezoeken aan Nederlandse natuurgebieden, ANWB-fietsknooppunten en vakantieparken konden wij gericht op onze doelgroeppersonen adverteren, uniek in Nederland. Maar daar houdt het niet op! Wij hebben ook een onweerstaanbare call-to-action in de wandelrouteboekjes ontwikkeld. Met één klik op de advertenties konden onze doelgroepen direct de wandelboeken van Natuurmonumenten downloaden en genieten van de adembenemende routes van Natuurmonumenten. Het resultaat? Een sterke toename in de click-through-rate en talloze nieuwe websitebezoekers. Dit maakt onze aanpak een gamechanger in de marketingwereld. Pinchhitters zijn spelers die altijd op de juiste plek staan; daar waar ze kunnen scoren! En dat hebben we gedaan.

 

Presteert 

Bijna 1.324.000 keer hebben wij de natuurlijke schoonheid van Natuurmonumenten laten zien aan ruim 380.000 unieke doelgroeppersonen en dat in minder dan 2 maanden tijd. Dit betekent dat we de doelgroep bijna 4 keer hebben bereikt. De resultaten spreken voor zich: een stortvloed aan nieuwe bezoekers op de website van Natuurmonumenten, met een indrukwekkende CTR van 1,26%. Een sessieduur van meer dan 2 minuten bewijst dat we niet alleen de aandacht hebben getrokken, maar ook een betrokken en kwalitatieve doelgroep hebben bereikt. Bovendien heeft onze mobiele campagne boven het landelijke gemiddelde gepresteerd. Wij zijn er trots op dat we een onderscheidende campagne hebben gerealiseerd die niet alleen inspireert maar ook conversies heeft opgeleverd. Wij hebben de handen op elkaar gekregen en het publiek op de banken. De doelgroep van Natuurmonumenten is op een indrukwekkende manier getraceerd en geactiveerd, dankzij ons innovatieve Smart Location Targeting systeem. Pinchhitters zijn altijd gericht op innovatie en op het scoren van successen. Dat hebben we opnieuw bewezen met deze campagne.

Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p