Luuk de Jong, Cyriel Dessers, Peter Crouch… Het zijn dit type voetballers waar wij als Pinchhitters ons mee identificeren. Spelers die je op ieder moment kan inbrengen en altijd scoren. Die overal kansen zien en nieuwe mogelijkheden creëren, voor zichzelf en het team. Ze leren vanaf de zijkant én in het veld hoe de wedstrijd in elkaar zit. En anticiperen daarop door nieuwe mogelijkheden te creëren en te forceren. Kortom; de ideale speler om te werken aan je goals. Zoals wij aan jouw mediagoals werken. 

Aangenaam; Dolf Hoogwerf en Robbert van Loon. Samen startten we in 2022 Pinchhitters om onze scoringsdrift in jouw mediamix te brengen. Inmiddels hebben we een mooi team gebouwd van creatieve flankspelers als David en performance gedreven marketeers als Jordy.

Ook Pinchhitter worden? Bekijk onze vacatures of meld je aan via een open sollicitatie! 

Dolf Hoogwerf

Co-founder

Rotterdammer in hart en nieren, maar is als ‘Kakkie’ altijd welkom op de Amsterdamse mediavelden. Sterk in de zestien, daar waar het druk is, en scoort altijd op een onverwachte manier. 

Robbert van Loon

Co-founder

Geboren in Brabant, maar al jaren op de Amsterdamse burelen te vinden. Een creatieve teamspeler met oog voor design. Staat als geboren RKC’er voor strijd, passie en trots. Zeker geen mooi-weer voetballer. 

  TOPSCORERS

  VACATURE

  Pinchhitters groeit en zoekt altijd nieuwe teamgenoten. Van enthousiaste stormrammen tot leergierige talenten. Knok jezelf nu in de basis via een open sollicitatie of wordt Digital Performance Marketeer. 

  HET ELFTAL EIGENSCHAPPEN VAN EEN PINCHHITTER:

  We kunnen ieder moment instappen. Of we nu aan de basis staan met een creatieve campagne, of mogen aanhaken op een bestaande. Mits we onze eigen KPI’s mee mogen bepalen om afbreukrisico te voorkomen stappen wij in. Ook buiten kantooruren om.

  Een pinchhitters brengt iets teweeg. Is onvoorspelbaar, vernieuwend, forcerend. Brengt de handen op elkaar, het publiek op de banken.

  Wij staan er niet voor ons eigen moyenne in het veld, maar voor het clubbelang. Daarom brengen wij ook anderen in scoringspositie.

  Om te excelleren moet je een beetje een vakidioot zijn. Hard werken, meters maken, vies worden. Geen woorden, maar daden. Strijd, passie en trots. Eendracht maakt macht. Het zit allemaal in ons spel.

  Natuurlijk staan we graag zowel creatief als strategisch aan de basis van grote A-merkcampagnes… Echter; een Pinchhitter wordt in eerste instantie niet voor de basis gehaald, maar om fouten te herstellen, doelstellingen te halen en ‘iets’ te forceren.

  Zonder arrogant te worden brengt een pinchhitter wel een bepaalde mate van bravoure met zich mee. Onbevangen en bevlogen.

  Achteroverleunen zit niet in ons. Als je 1 x hebt gescoord voor een (nieuwe) klant willen we meer. Meer speelminuten, meer vrijheid, meer verantwoordelijkheid.

  Van Dessers tot Dost. Leeftijd speelt geen rol bij Pinchhitters. Als ‘je er maar staat als het nodig is en doet waarvoor je gebracht wordt; scoren.

  En dat vinden we prima. Helemaal voor een binnenkomer. Want hoe eerder wij scoren, des te sneller je ons op de juiste waarde schat. Want met Pinchhitters krijg je meer resultaat in minder speeltijd.

  Aan iedere goal gaat een assist vooraf. We staan er dan ook nooit alleen voor. Dus of wij nou scoren of de aanzet geven, wij staan in het veld om teams beter te laten presteren.

  Nuff said. Dat is ons bestaansrecht!

  Contact